Ristiäiset, Yleinen

Ristiäiset korona-aikana

Meidän pieni Sykerö, jota viime aikoina myös Paavaliksi kutsuttiin, sai vihdoin nimen, Oiva Olavi ❤ Jouduttiin vielä ristiäisviikolla karsimaan vieraita uusien rajoitusten myötä, sekä jakamaan porukkaa kahteen osaan, jotta lähimmät vieraat pääsivät juhlimaan Oivaa.

Sekä kastetilaisuus että juhlat vietettiin samassa seurakunnan juhlapaikassa järven rannalla. Tilaisuus oli ihanan lämminhenkinen, ja Oiva sai mitä parhaimmat kummit elämäänsä. Kaksi kummeista esitti perinteisen ristiäiskappaleen, Mestatipiirroksen. Äitini auttoi paljon tarjottavien kanssa, ja toimi suureksi osaksi keittiöhommissa. Ilman hänen apuaan ei olisi tarjoiluista tullut mitään, vaikka pienellä porukalla juhlittiinkin.

Meillä oli tarjolla täytekakkua, juustokakkua, suklaakeksejä ja fazerin sinisiä konvehteja, pieni juustotarjotin, karjalanpiirakoita munavoilla, voileipäkakkua, suolaista piirakkaa ja vihersalaattia sekä kahvia, teetä ja vichyä. Tilasin puinen.fi sivulta hänen nimestään tehdyn puisen kakun koristeen.

Olin kerännyt taustamusiikiksi biisilistaa jo useamman kuukauden, tottakai 😀 Unohdin vaan listan olemassaolon, onneksi mies muisti laittaa sitä soimaan ekojen vieraiden lähtiessä. Jos haluaa ideaa biiseistä, voi vakoilla meidän ristiäislistaa spotifysta käyttäjänimellä anna_ahokangas. Hain koristeeksi ilmapallokimpun ja muutaman kukkakimpun, sekä pöydissä oli tikut palamassa. Juhlatila oli muuten niin nätti, ettei se enempää mielestäni kaivannutkaan.

Kakkukahvien lomassa pyysimme vieraita kirjoittamaan terveisensä vauvakirjaan, ja niitä lukiessa saikin silmänsä märäksi. Olimme tehneet virallisten kummitodistusten lisäksi personoidut kummitodistukset, joissa oli kaikilla omat vahvuutensa, joita toivomme heidän opettavan Oivalle hänen kasvaessaan.

Ihana lämminhenkinen tilaisuus kaikin puolin ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s