Raskaus, Yleinen

Raskausajan pukeutumisen suosikit

Raskausajan pukeutuminen. Ah, onneksi tästä mahasta pääsee ihan kohta eroon, ja pääsee pukeutumaan taas normaalimmin. Mutta täytyy sanoa, että olen kyllä nauttinutkin raskausmahasta, ja sen pukemisesta.

Alkuraskaudessa pärjää kyllä vanhalla vaatekaapilla, ja itse käytin pitkään vanhoja joustavia farkkuja nappi auki virittämällä ponnarin pitämään housut ylhäällä. Vatsan kasvaessa ja vartalon muuttuessa sitä kyllä nopeasti kaipaa sopivampaa ja mukavampaa vaatetta.

Onneksi omassa vaatekaapissa oli jonkun verran löysiä vaatteita jo etukäteen, niin ei tarvinnut ihan koko vaatekaappia ostaa uudelleen mahan takia. Kesäaikana on ollut helppoa, kun on voinut käyttää paljon väljiä mekkoja ja ribattuja mekkoja ja hameita.

Yllättävän vähän markkinoilla on kivoja äitiysvaatteita tarjolla, ja nekin vähäiset on oikeastaan vain nettikaupoista saatavilla. Olen hankkinut muutamia vaatteita ihan normaaliosastolta kokoa isompana. Lisäksi olen löytänyt äitiysvaatetta H&M:n nettikaupasta sekä Zalandolta.

Ehdottomia suosikkeja raskausajan pukeutumisessa on olleet löysien mekkojen ja ribbimekkojen ja hameiden lisäksi H&M:ltä löytämäni farkkulappuhaalarit, äitiyslegginsit, myös urheiluversiot, sekä pidemmät äitiystopit ja t-paidat. Olen myös viihtynyt välillä kipeiden ja kasvavien rintojen kanssa lähes pelkästään kaarituettomissa ja superpehmeissä liiveissä. Lisäksi suosittelen hankkimaan supermukavia alushousuja, mielellään kokoa isompana kuin normaalisti, ne on olleet kyllä pelastus. Mitään stringejä en ole voinut kyllä kuvitellakaan nyt 😀

Nyt kun raskaus on ihan loppusuoralla, olen herännyt siihen tosiasiaan, että todennäköisesti ja toivottavasti tulen imettämään seuraavat kuukaudet, kuka tietää miten pitkään. Olisimpa ollut niin fiksu, että olisin tajunnut raskausaikana miettiä enemmän imettämistäkin noissa vaatehankinnoissa 😀 Nyt se on vähän myöhäistä. Toki perus housut + paita yhdistelmällä imetys onnistuu, mutta mekkojen kanssa ei. Harmittaa, että minulla on useita poolokauluksellisia neulemekkoja (jotka olen kyllä hankkinut jo ennen raskautta), joita en voi tänä syksynä ja talvena oikeastaan käyttää, jos imetän.

Nyt olenkin alkanut silmä kovana bongailemaan pelkästään sen tyylistä vaatetta, jossa imetys onnistuu. Mekkojen kohdalla kaikki kietaisumallit ja napilliset mallit sopii tähän tarkoitukseen hyvin.

Ps. Huomenna ois laskettu aika, mutta tämä poika tuntuu viihtyvän mahassa vähän liian hyvin ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s