Raskaus, Yleinen

Isyyspakkaus

Sain idean isyyspakkauksesta facebookin vauvaryhmästä, jossa asiasta oli keskustelua. Minusta se oli hauska ajatus, joten päätin sen toteuttaa. Mielestäni äitiyspakkaus on konseptina ihan mieletön juttu, ja omaa pakkausta tutkiessani yllätyin, miten laadukkaita materiaaleja siellä oli. Olen melko tarkka kuoseista ja väreistä, ja yllättävän paljon se sisälsi myös silmää miellyttäviä vaatteita. Näin esikoisen kohdalla meille oli selvää, että valitsemme äitiyspakkauksen rahan sijaan, koska se sisältää paljon tarpeellisia tarvikkeita ja vaatteita. Silti tuo nimi ”äitiyspakkaus” on minusta outo, eihän ne tavarat äitiä varten ole, vaan vauvaa ja koko perhettä. Ehkä nimi uudistuu lähitulevaisuudessa, kuka tietää.

Halusin jotenkin huomioida tulevaa isää, ja väsäsin tällaisen pakkauksen kasaan. Suureksi osaksihan tuo sisältää tarpeellisia juttuja, jotka oltaisiin muutenkin hankittu. Löysin Kappahlista tuon söpön yöpuvun, joka sopi tähän täydellisesti. Lisäksi ostin yhden tuttipullon ja paketin korviketta varalta, jotta isä pääsee myös syöttämään ja voi pelastaa tilanteen, jos ei maitoa heti tulekaan tarpeeksi. Mukaan pääsi myös pari tuttia, sisu-pastilleja, suklaata ja olutta 😀 Tuon Vauva – omistajan opas -kirjan bongasin taannoin, ja se löytyikin edullisesti Suomalaisesta kirjakaupasta. Siinä on hauskalla tavalla kuvattu vauvan hoidon perusasioita insinöörikielellä. Ideaa saa kopioida eteenpäin halutessaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s